Yaşam

Bitirip Tekrar İzlemeye Başladığınızda Aynı Keyfi Tekrar Alacağınız 20 Enfes Dizi

Diziler birkaç saatliğine de olsa bizi hayatımızdan uzaklaştırıyor. O saatlerde kendi hayatımızı düşünmek yerine başka hayatlara odaklanır, dizi karakterleriyle birlikte güler, ağlarız. İşte size zamanın nasıl geçtiğini unutturacak 20 dizi önerisi:

20. Çarşamba (2022-)

İmdb: 8.2

Özet: 2022 yılının gündeminde olan dizi, fantastik ve gerilim türleri taşımaktadır. Çarşamba günkü ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce anne babasını saran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktası olacak. Komedi ve korkuyu harmanlayacak Çarşamba, Nevermore Academy’de gerçekleşecek. Çarşamba bu akademide becerilerini geliştirmeye çalışacak. Ancak onunla aynı okulu paylaşan ergenlik çağındaki kızların varlığı kafa karışıklığına neden olacaktır.

Oyuncular:Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome

Müdür:Tim Burton

19. Sen (2018-)

İmdb: 7.7

Özet: Joe, New York’ta bir kitapçı işletiyor. Bir gün Beck kitapçıya gelir ve Joe’nun ayağını yerden keser. Joe, Beck’e ilk görüşte aşık oldu. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanan ve onu her yerde takip eden Joe’nun saplantılı tavırları, Beck’in en yakın arkadaşı Peach’i şüphelendirir ama ona karşı koyamazlar. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmayı bırakıp onun erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe’nun takıntısı artmaya devam ettikçe işler daha da kötüye gitmeye başlar.

Oyuncular:Penn Badgley, Elizabeth Lail, Ambyr Childers

Müdür:Greg Berlanti, Sera Kumarı

18. Grace ve Frankie (2015-2022)

İmdb: 8.2

Özet:Jane Fonda ve Lily Tomlin’in başrollerini paylaştığı Grace ve Frankie dizisi, kocaları tarafından terk edilen iki kadının eğlenceli arkadaşlıklarını konu alıyor.

Oyuncular:Jane FondaLily TomlinMartin Sheen

Yönetmenin Ekibi:Alex Hardcastle, Rebecca Asher

17. Emily Paris’te (2020-)

İmdb: 6.9

Özet: Chicago’da bir pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatını yakalar. Mesleği için oldukça değerli olan bu teklifi reddetmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Yeni bir hayata başlayan Emily, ailesini, arkadaşlarını ve ilgi alanlarını yönetmeye çalışırken bir yandan da yeni işine uyum sağlamaya çalışır.

Oyuncular:Lily Collins, Filipinler Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo

Müdür:Andrew Fleming, Zoe R. Cassavetes, Peter Lauer, Jennifer Arnold

16. Ginny ve Gürcistan (2021-)

İmdb: 7.5

Özet: İçine kapanık bir kız olan Ginny 15 yaşındadır. Çoğu zaman kendini karşı konulmaz ve enerjik annesi Georgia’dan daha olgun hissediyor. Georgia yoğun hayatını geride bırakıp çocukları ile yeni bir hayata başlamak istiyor. Bu yüzden Austin ve Ginny ile New England’a taşınır. Ancak Georgia’nın geçmişi, yeni hayatlarını tehdit eder.

Oyuncular:Brianne Howey, Antonia Gentry, Dizel La Torraca

Müdür:Anya Adams, Catalina Aguilar Mastretta, Renuka Jeyapalan…

15. Medcezir (2013-2015)

İmdb: 7.1

Özet: Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’yı aynı dizide buluşturan Medcezir, The OC dizisinin yerli uyarlamasıdır. Varoşlardan çok zengin bir mahalleye gelen ve güçlü bir aile yanında yaşamaya başlayan fakir ama gururlu bir genç, mahallenin en güzel ve varlıklı kızına aşık olmaya başlar ve bu aşk herkesin hayatını değiştirir.

Oyuncular:Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü

Müdür:Ali Bilgin

14. Yabancı Şeyler (2016-)

İmdb: 8.7

Özet:Netflix’in popüler gerilim filmi Stranger Things,   80’lerde geçiyor. Küçük bir erkek çocuk küçük bir kasabada kaybolduğunda, ezoterik deneyler, korkunç doğaüstü güçler ve garip bir küçük kızın modülünü içeren bir gizem ortaya çıkar.

Oyuncular:Millie Bobby BrownWinona RyderDavid Harbour

Müdür:Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy…

13. Karanlık (2017-2020)

İmdb: 8.7

Özet: Kayıp bir çocuk. Dört aile umutsuzca bir yanıt bulmaya çalışıyor. Ve bu arayışlar sonucunda ortaya çıkan sırlar ve gerçekler. Küçük kasabanın talihi değişir ve gerçek yüzü ortaya çıkar.

Oyuncular:Louis Hofmann, Maja Schone, Lisa Vicari

Müdür:Baran Bo Odar

12. Utanmaz (2011-2021)

İmdb: 8.6

Özet: Hane halkının her üyesinin kirli bir işe karıştığı bir konut. Alkolik bir baba ve yaşları 2 ila 20 arasında değişen 6 çocuk, terk edilmiş bir anne. Shameless, bu karanlık tablodan sıkı bir dram yerine trajikomik bir mesel çıkarmayı başarıyor. Büyük abla Fiona’nın ayakta tutmaya çalıştığı aile her geçen gün uçuruma sürüklenmekte ve işler hiç de iyiye gitmemektedir.

Oyuncular:William H. Macy, Emmy Rossum, Jeremy Allen White

Müdür:Christopher Chulack

11. E ile Anne (2017-2019)

İmdb: 8.7

Özet: Lucy Maid Montgomery’nin ‘Anne with Green Gables’ kitabından uyarlanan dizide Anne Shirley, anne ve babasının ölümünden sonra yetim kalıyor. Hayatına yön vermeye çalışan küçük kız, yaşadığı tatsızlıkların ardından evli olmayan yaşlı bir kadın ve erkek kardeşiyle birlikte yaşamaya başlar. Green Gables kasabasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Anne, sevgi dolu kalbi ve zekasıyla karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmeye çalışır.

Oyuncular:Amybeth McNulty, Lucas Jade Zumann, Geraldine James

Yönetici Grubu:Niki Caro, Helen Shaver, Amanda Tapping…

10. Coşku (2019-)

İmdb: 8.4

Özet: İsrail yapımı diziden uyarlanan Euphoria, 17 yaşındaki Rue’nun hikayesini anlatıyor. Rue’nun anlattığı, Zendaya’nın hayata geçirdiği hikayeler; Seks, kimlik arayışı, travma, sosyal medya, uyuşturucu, aşk ve arkadaşlık gibi temaları araştırıyor.

Oyuncular:Zendaya, Hunter Schafer, Nika King

Müdür:Augustine Frizzell

9. Brooklyn Dokuz Dokuz (2013-2021)

İmdb: 8.4

Özet: Efsane dizi Brooklyn Nine-Nine bir polisiye ve komedi dizisidir. Yüzbaşı Ray Holt, Brooklyn’in 99. bölgesini devralır ve aralarında yetenekli ama kaygısız her istediğini yapmaya alışmış Dedektif Jake Peralta da vardır. Takımının başına atanan titiz kaptan ile Jake, kurallara uymaya ve takım oyuncusu olmaya alışmak zorundadır.

Oyuncular:Andy SambergAndre BraugherMelissa Fumero

Müdür:Michael Schur

8. Çağdaş Aile (2009-2020)

İmdb: 8.5

Özet: Zihninizde bir aile portresi canlandırın. Daha genç hoş bir karın ve babası olmaya çalıştığın oğlun var. Birbirinden sorunlu üç çocuğu olan kızınız ve eşiyle birlikte evlat edinmeye karar vermiş eşcinsel oğlunuz. Elbette böyle bir aile portresi mizahtan başka bir şey değildir.

Oyuncular:Ed O’Neill, Julie Bowen, Ty Burrell

Yönetici Grubu:Jason Winer, Michael Spiller, Randall Einhorn ve Chris Kochtan

7. Taht Oyunları (2011-2019)

İmdb: 9.2

Özet: Krallık savaşsız değildir. En güçlü krallığı kurmuş ve barışı sağlamış olsanız bile, elinizdeki bu gücü nasıl sürdüreceksiniz? Burada yanlış yapmaya yer yok, af yok. Kuzey Krallığı’nın hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve çetin savaşların ardından anavatanına dönmeyi ve krallığını bir bütünlük içinde tutmayı başarmıştır. Yıllarca Kral Robert Baratheon ile omuz omuza savaşan ve Baratheon’u kral yapan Ned Stark’ın tek istediği, kuzey uçlarını koruyan krallığında ailesi ve halkıyla birlikte yaşamaktır. Ancak suyun diğer tarafında kendi topraklarından ve krallığından kovulduğunu savunan Viserys Targaryen, kız kardeşi Daenerys’i barbar kabilelerin başı Han Drogo’ya vererek güçlerini birleştirme planları yapar. Büyük bir iştahla tahtını geri isteyen ancak kraliyet oyunlarından habersiz Viserys’in planları Kral Baratheon’a ulaşır. Savaş alanında büyük bir savaşçı olan ancak ülke ve aile yönetiminde başarı elde edemeyen Baratheon’un, tamamen güvenebileceği ve her yanlış hareketi arkasında toplayacak yeni bir sağ kola ihtiyacı vardır. Kuzeyin Lordu Ned Stark, bu göreve seçilen tek adaydır. Kış yaklaşıyor… Hanedan entrikaları, kapalı kapılar ardında oynanan oyunlar, birilerinin altını oymak için düşmanın bağrına girmekten çekinmeyen hanımlar, kardeşler arasındaki çekişmeler, dışlanmalar… Hepsi tek bir amaç için: taht…

Oyuncular:Peter Dinklage, Kit Harington, Emilia Clarke

Müdür:Brian Kirk, Tim Van Patten, Daniel Minahan, Alan Taylor

6. Ofis (2005-2013)

İmdb: 9.0

Özet: Dizi, görünüşte sıradan ama alışılmadık derecede eğlenceli bir ofis olan Dunder Mufflin Records Company’de geçiyor. Güce aç bir işveren, farklı kişiliklere sahip çalışanlar, 9-17 arasında bitirilmesi gereken işler ve modern dünyanın en vazgeçilmez unsuru ofis hayatı! Ama Michael Scott sıradan bir işveren değil; Hileleri çalışanları tarafından anlaşılmayan çalışanlarının gözünde kaba, sevimsiz, sınır bozucu, ırkçı, cinsiyetçi, verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen işveren ama aslında o bir komedyen, bir dost, hayırsever…

Oyuncular:Rainn WilsonJenna FischerJohn Krasinski

Müdür:Stephen Tüccar, Ricky Gervais

5. Avrupa Yakası (2004-2009)

İmdb: 8.6

Özet: Maceraların, aşkların ve entrikaların konu olduğu dizide Sütçüoğlu ailesi Nişantaşı’nda yaşamaktadır. Volkan ve Aslı, aile içinde huzurlu bir hayat sürmeyi amaçlayan evin annesi İffet ve evin babası Tahsin’e karşı her zaman savaş verir. Aslı’nın çalıştığı Avrupa Yakası adlı moda dergisinde çalışanların ve Sütçüoğlu ailesi ve çevresindekilerin maceralarının anlatıldığı dizinin senaryosunu Gülse Birsel yazıyor.

Oyuncular:Ata Demirer, Hasibe Eren, Gülse Birsel

Müdür:Jale Atabey, Hakan Algül

4. Dedikoducu Kız (2007-2012)

İmdb: 7.5

Özet: Gossip Girl, televizyonda en çok konuşulan dizilerden biridir. New York’un üst yakasında yaşayan şanslı bir lise öğrencisi grubunun lüks hayatlarını, aşklarını ve ayrılıklarını bir dedikodu blogu üzerinden aktaran dizi, hikayelerinin yanı sıra dizide kullanılan kıyafet ve aksesuarlarla da dikkat çekiyor. anlatır, adeta kendi modasını yaratır.

Oyuncular:Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford

Müdür:Mark Piznarski, J. Miller Tobin, Tony Wharmby…

3. Annenle Nasıl Tanıştığım (2005-2014)

İmdb: 8.3

Özet: 2030 yılındayız. Ted Mosby çocuklarına anneleriyle tanışmasının ‘uzun’ hikayesini anlatıyor ve bir anda 2005 yılının Amerika Birleşik Devletleri’ne dönüyoruz ve 20’li yaşlardaki beş iyi arkadaşın eğlenceli hayatlarına konuk oluyoruz. Ted, Manhattan’dan 27 yaşında bir mimardır. Hukuk fakültesinde okuyan Marshall en yakın arkadaşıdır ve Lily adında dokuz yıldır birlikte olduğu bir kız arkadaşı vardır. Grubun son üyesi Barney Stenson, benzersiz bir grup kıyafeti aşığı. Marshall, Ted’e bir gün Lily’ye evlenme teklif edeceğini söylediğinde, bekar olmak istemeyen Ted çok kızar. Ancak evliliğin rastgele biriyle olmayacağına ve hayatının gerçek aşkını bulacağına inanmaktadır. Tam bu sırada Robin Scherbatsky ile tanıştığında, How I Met Your Mother’ın sıkı beşlisi tamamlanmış olur.

Oyuncular:Josh RadnorJason SegelAlyson Hannigan

Müdür:Pamela Fryman

2. Arkadaşlar (1994-2004)

İmdb: 8.9

Özet: Friends, tüm zamanların en popüler sitcomlarından biridir. Çocukluk arkadaşları Monica ve Rachel, Monica’nın ağabeyi Ross, Ross’un üniversitedeki oda arkadaşı Chandler… Chandler’ın asistan arkadaşı Joey ve Monica’nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir biçim ve mekanda kesişen bu 6 arkadaşın yeme içmeleri daha öteye gitmez. Müthiş mizah ve dostluk bağlarının iç içe geçtiği dizideki karakterler, 10 döneme yayılan hikaye boyunca seyirciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor. Jennifer Aniston gibi yıldızlara da isim getiren bir dizi olarak da unutulmazların ortasında.

Oyuncular:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow

Müdür:Marta Kauffman, David Crana

1. Gilmore Kızları (2000-2007)

İmdb: 8.2

Özet: Lorelai ve kızı Rory, kurgusal Stars Hollow kasabasında yaşıyor. Lorelai, Rory’ye hamile kalmaya ve onu tek başına büyütmeye karar verdiğinde bugün kızının yaşındaydı; yani sadece 16. Bu karar aristokrat aile üzerinde şok edici bir etki yaptı. Lorelai yıllarca tek başına ayakta kalmayı başardı. Kızı Rory’nin ünlü Chilton okuluna kabul edilmesiyle birlikte, muhtemelen ilk kez çaresiz kaldı ve büyük harç parasını almak için ailesinin kapısını çaldı. Lorelai, kızının geçmişte yaptığı hataları tekrarlamaması için elinden geleni yapar. Aralarında çok güçlü bir bağ var. Çok iyi iki arkadaş ve birbirlerine çok benziyorlar. Stars Hallow’un “sakinleri” için söylenebilecek tek kelime, hepsinin “seçilmiş” insanlar olduğudur. Bu hayali kasabada yaşayan herkesin bir hikayesi vardır.

Oyuncular:Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy

Müdür:Amy Sherman-Palladino

haberkadirli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler